Shërbime

Shërbimet tona

Zbardhjen të dhëmbëve

Në zbardhjen ne i japim rëndësi një zbardhimi veçanërisht të butë të dhëmbëve. Dhëmbët zbehen me moshën.

Mbushje

Mbushjet e përbëra janë të përshtatshme për defekte të vogla karioze mesatare. Përbërja shtrihet nga shtresa në vrimën e kohës.

Implantet dentare

Ka zakonisht formën e një vidhi, përbëhet nga titani dhe shërben si një zëvendësim për rrënjët e dhëmbëve të humbur.

Estetikë dentare

Dhëmbët me ngjyrë të bardhë nuk janë vetëm një shenjë e shëndetit, por ju japin dhe buzëqeshje të bukur

Trajtimi i anestezisë

Në “dhomën e gjumit”, kështu që nën anestezi të përgjithshme, një mënyrë pa stres të terapisë dentare.

Protezat

Planifikimi, prodhimi dhe integrimi i protezave bien nën drejtimin teknik të protetikës.

Trajtimi i kanalit të rrënjës

Endodontologjia merret me sëmundjet e pulpës dentare (dhëmbit) dhe trajtimet e tyre.

Kirurgji orale

Mbulon të gjithë spektrin e masave kirurgjike të mandibulës dhe të ngjitjes së indeve të buta.

Kërcitja e dhëmbeve

Kërcitje të dhëmbëve (bruxism) është kur shtypen dhëmbet njëri-tjetrin rëndë dhe krijohet kërcitje.

Higjiena e dhëmbëve

Higjiena e dhëmbëve është pastrimi profesional i dhëmbëve.

Periodontologjia

Sëmundjet periodontale njihen si sëmundje të mishrave te dhembeve.

Trajtim me laser

Është një plotësim i dobishëm për metodat klasike të trajtimit.

Takimet në ditën e njëjtë janë në dispozicion

02 614 1345

075 358 888

info@mollar.com.mk

Xhon Kenedi 1/11,

Shkup, Maqedoni

Takim fleksibil dhe kujdesje urgjente.

Ose na telefononi — 075 358 888

13 + 9 =