Reth nesh

Mollar Dent

Ordinanca stomatologjike Mollar, e pajisur me teknologjinë më të avancuar në fushën e stomatologjis dhe me pervoj shum vjecare.

Stomatologjia Mollar ofron trjatim për të gjitha moshat, tek ne do te gjeni të gjitha shërbimet stomatologjike në një vend. Secili pacient është njësoj i rëndësishëm për ne.

Ordinanca jonë ka marveshje bashkepunimi me fondin e sigurimit shëndetësor.

Stafi jonë

Stafi ynë është i përkushtuar ti përmbush në kohë dhe me cilësi të lartë të gjitha kërkesat tuaja.

Me stafin tonë do të gjeni cilësinë, përkujdesjen dhe profesionalizmin që ju meritoni, në jemi pranë jush për asistencë edhe pas shërbimeve të kryera.

Ne garantojmë për punën tonë, caktoni vizitë që tani ndërsa pjesën tjetër na e besoni neve.

Mollar Dent Interior

Mollar dent interior ofron të gjitha shërbimet në një hapësirë prej 300m2.

5 ulëse dhe pajisje me teknologjine dentare më të avancuar. 

Mollar Dent

Ordinanca stomatologjike Mollar, e pajisur me teknologjinë më të avancuar në fushën e stomatologjis dhe me pervoj shum vjecare.

Stomatologjia Mollar ofron trjatim për të gjitha moshat, tek ne do te gjeni të gjitha shërbimet stomatologjike në një vend. Secili pacient është njësoj i rëndësishëm për ne.

Ordinanca jonë ka marveshje bashkepunimi me fondin e sigurimit shëndetësor.

Stafi jone

Stafi ynë është i përkushtuar ti përmbush në kohë dhe me cilësi të lartë të gjitha kërkesat tuaja.

Me stafin tonë do të gjeni cilësinë, përkujdesjen dhe profesionalizmin që ju meritoni, në jemi pranë jush për asistencë edhe pas shërbimeve të kryera.

Ne garantojmë për punën tonë, caktoni vizitë që tani ndërsa pjesën tjetër na e besoni neve.

Mollar Dent Interior

Mollar dent interior ofron të gjitha shërbimet në një hapësirë prej 300m2.

5 ulëse dhe pajisje me teknologjine dentare më të avancuar. 

Takimet në ditën e njëjtë janë në dispozicion

02 614 1345

075 358 888

info@mollar.com.mk

Xhon Kenedi 1/11,

Shkup, Maqedoni