Me dhëmbë të shëndoshë, trup i shëndoshë!

Në Mollar Dent do të gjeni cilësinë dhe përkujdesjen që ju meritoni

Takim

Na telefononi:

 

Tel: 02 614 1345

Mob: 075 358 888

Adresa

Praktika jonë dentare:

 

Xhon Kenedi 1/11

Shkup, Maqedoni

Orari i hapjes

Ne jemi në dispozicionin tuaj:

 

Hënë – Premte

08:00 – 22:00

Shtunë

08:00 – 21:00

Me dhëmbë të shëndoshë, trup i shëndoshë!

Në Mollar Dent do të gjeni cilësinë dhe përkujdesjen që ju meritoni

Takim

Na telefononi:

 

Tel: 02 614 1345

Mob: 075 358 888

Adresa

Praktika jonë dentare:

 

Xhon Kenedi 1/11

Shkup, Maqedoni

Orari i hapjes

Ne jemi në dispozicionin tuaj:

 

Hënë – Premte      08:00 – 22:00

Shtunë                    08:00 – 21:00

Mollar Dent

Ordinanca stomatologjike Mollar, e pajisur me teknologjinë më të avancuar në fushën e stomatologjis dhe me pervoj shum vjecare.

Stomatologjia Mollar ofron trjatim për të gjitha moshat, tek ne do te gjeni të gjitha shërbimet stomatologjike në një vend.

Ordinanca jonë ka marveshje bashkepunimi me fondin e sigurimit shëndetësor.

Shërbimet më të njohura

Zbardhje të dhëmbëve

Ne i japim rëndësi zbardhimit të dhëmbëve, veçanërisht në menyrë të butë. Dhëmbët zbehen me moshën.

Mbushje të dhëmbëve

Mbushjet e përbëra janë të përshtatshme nga prishje të vogla dhe mesatare. Përbërja shtrihet shtresë pas shtrese në vrimën.

Implant dentar

Ka formën e një vidhë dhe zakonisht përbëhet nga titani dhe shërben si një zëvendësim për rrënjët e dhëmbëve të humbur.

Takimet në ditën e njëjtë janë në dispozicion

02 614 1345

075 358 888

info@mollar.com.mk

Xhon Kenedi 1/11,

Shkup, Maqedoni

Takim fleksibil dhe kujdesje urgjente.

Ose na telefononi — 075 358 888

11 + 15 =